HYDRAULCYLINDRAR

Reparation, tillverkning och service av hydraulcylindrar

Hydraulcylindrar till entreprenadmaskiner och processindustrin

Skemek i Skellefteå erbjuder specialcylindrar till processindustrin och gör anpassningar efter kundens behov. Vi tillhandahåller även hydrauliktätningar, kolvstänger, mässingsbussningar och cylinderrör.

VÅRT SPECIALISTOMRÅDE ÄR ALLA TYPER AV REPARATIONER INOM HYDRAULIK. KONTAKTA OSS OM DU HAR FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR KRING REPARATION AV HYDRAULCYLINDRAR.

Hydraulikservice

Vi utformar och tillverkar hydraulcylindrar, alltid efter kundens behov, med korta leveranstider och till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder snabb service och akuta cylinderrenoveringar. Vårt mål är att Du som kund skall ha så låga driftstoppskostnader som möjligt. Våra cylindrar kan utformas alltifrån lätt- till medeltung industri eller mobildrift till tung och krävande gruv- och processdrift, vilket gör att vår tillverkning sker i olika utföranden och i såväl vanligt stål såsom syrafast stål. Vi på Skemek i Skellefteå konstruerar cylindrar efter kundens önskemål då vi anpassar inbyggnadsmått, material, design och tryckkapacitet efter vad som krävs och behövs. Hydraulkopplingar eller andra komponenter tar vi fram efter kundens speciella önskemål.

När du väljer oss på Skemek i Skellefteå som din partner inom hydraulik får du en leverantör som kan bidra till minskade totalkostnader, snabb service och förbättrad konkurrenskraft. Förutom att vi gärna deltar i planerings- och igångkörningsstadiet lägger vi största vikt på snabb service och tillgänglighet efter köpet.

Kundanpassade Cylindrar

Skemek i Skellefteå erbjuder specialcylindrar till entreprenadmaskiner och processindustrin och gör anpassningar efter kundens behov. Vi erbjuder snabb service och akuta cylinderrenoveringar. Vårt mål är att Du som kund skall ha så låga driftstoppskostnader som möjligt. Våra cylindrar kan utformas alltifrån lätt- till medeltung industri eller mobildrift till tung och krävande gruv- och processdrift, vilket gör att vår tillverkning sker i olika utföranden och i såväl vanligt stål såsom syrafast stål.

Reservdelar

Vi erbjuder er att reparera dina hydraulcylindrar. Detta innebär lagninga av cromskador på kolvstänger, byte av packningar eller nya cylinderrör. Vi bygger även förstärkta hydraulcylindrar efter önskemål. Vi tillhandahåller även hydrauliktätningar, kolvstänger, mässingsbussningar och cylinderrör.

Kontakta oss för mer information eller offert

Image

Adress

Postadress:
Maskinvägen 12
931 37 Skellefteå

Besöksadress:
Maskinvägen 12
Mullberget

Kontakt

Tfn: 0910-128 81

Fax: 0910-77 98 79

E-post: ab.skemek@telia.com

Direktnummer

Mikael Johansson
070-563 92 01  

Thomas Johansson
070-546 01 92